Holméns Golv
previous arrow
next arrow
Slider

Svenska Kakel

Grunden i vår verksamhet består i egen import av byggkeramik från ledande tillverkare världen över, med tonvikt på Europa. Vårt sortiment väljer vi med stor omsorg. Oavsett om man söker de senaste trenderna, något klassiskt eller vill skapa sin egen stil är vår ambition att kunna tillgodose alla smakinriktningar. Tillsammans med våra leverantörer för vi en ständig dialog om nya produkter som passar vår ”nordiska smak”.

Vi ställer höga krav på oss själva och på våra leverantörer när det gäller hållbarhetsfrågor och miljö. Detta är en av anledningarna till att vi köper det allra mesta i Europa, från producenter som är långt framme i sitt miljöarbete. På transportsidan, där vi har de största volymerna från Italien och Tyskland, samarbetar vi med ett transportföretag som är ISO Certifierad 9001 och 14001. Deras moderna fordonsflotta drivs med RME Biobränsle och fordonen har ett CO2 som reducerar utsläppen med mer än 70 %.

Våra ledord, Kvalitet – Kunskap – Service, är inte bara tomma ord. Vår absoluta strävan och målsättning är att i alla sammanhang leva upp till detta så att Du som kund ska känna dig trygg i alla avseenden.

Välkommen till ”vår värld av kakel”!
Familjen Bergman


Bläddra i inspirationskatalogen från Svenska kakel »